OVER MIJ

Simone Kuiter (1974) 

Ik heb mezelf aangeleerd om alles wat op mijn pad komt te gebruiken voor het vergroten van mijn eigenliefde en daarmee de ontwikkeling van mijn vermogen om te realiseren wat ik wens: op zowel privé, zakelijk als maatschappelijk vlak. Mijn kennis en ervaring op dit gebied geef ik graag door. 

For Love And Grow (FLAG)

Ik werk onder de naam For Love And Grow, afgekort FLAG. Het vergroten, oftewel laten groeien van je eigenliefde, stel ik centraal in mijn leven. In mijn werk nodig ik mijn klanten uit hetzelfde te doen. Des te groter je eigenliefde, des te meer ruimte je geeft aan de door jou gewenste verandering(en). 

Achtergrond

Op zondag 14 september 2003, exact een maand nadat ik negenentwintig werd, nam mijn leven een volstrekt nieuwe wending. Ik woonde op dat moment al jaren samen, we hadden net een nieuw huis gekocht, verbouwd en ingericht en ik had een leuke, goedbetaalde baan als project- en assistent programmamanager bij een telecombedrijf. De meeste dromen die ik als begin twintiger had, had ik gerealiseerd. Daar was ik trots op. Maar er knaagde ook iets aan me, waar ik pas later de vinger op wist te leggen. 

Ik gaf mezelf daarom twee boeken cadeau voor mijn negenentwintigste verjaardag: ‘Groeien naar spiritueel inzicht’, van Sanaya Roman en ‘De religie van de ziel’, van Thomas Moore. Door het lezen van deze boeken kwam mijn ontwikkelings- en groeiproces in een stroomversnelling terecht. 

Wat er op die bewuste nazomerdag gebeurde laat zich het beste omschrijven als een voorbij-de-doodervaring. Na die dag kon ik onmogelijk doorgaan op mijn ingeslagen weg. Mijn hart leidde mij een nieuwe kant op. Ik verbrak mijn relatie; verhuisde van Amersfoort naar Amsterdam, waar ik voor het eerst op mezelf ging wonen; ik werd politiek actief (D66); ik beëindigde mijn vaste dienstverband en ik begon als zelfstandige te werken onder de naam FLAG (For Love And Grow). Een jarenlang ontwikkelings- en groeiproces met vele pieken en dalen volgde, aangestuurd van binnenuit. In de ruim tien jaar die volgde op mijn omslagmoment bleef ik single en kinderloos. Dat was beslist niet gewenst. Het verdriet wat ik daar om had maar ook de vrijheid die mij dat gaf, gebruikte ik doelbewust om mezelf te doorgronden en te vernieuwen. In die tijd heb ik de basis gelegd voor mijn huidige praktijk. 

Privé

Ik woon in Utrecht, samen met mijn partner Luc en onze zoontjes Fin (2015) en Peer (2016). Aan huis hebben we een rustige praktijkruimte, waar ik mensen kan ontvangen voor coaching en advies.

Neem contact met mij op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Volg je hart!
De weg naar geluk.

Trainer, coach, adviseur & spreker.
Expertise: ontwikkeling van eigenliefde

Anderen over mij.