Dit is wat ik wilHuiswerk

Ik heb het gedaan! Ik heb me aangemeld bij Laura, zoals ik in mijn laatste weblog aankondigde. Nu ben ik dus met mijn huiswerk bezig. Het is goed om na zoveel jaar aanmodderen echt eens goed de stappen te doorlopen die zij adviseert om, in haar eigen woorden gezegd, de gewilde expert te worden op mijn vakgebied, als een magneet nieuwe klanten aan te blijven trekken en een continue cashflow te creëren. Dat is wat ik wil. 

Gebrek aan geld

Ik begeef me gelukkig niet meer in de positie dat ik geld moet verdienen om het hoofd boven water te houden. Die fase heb ik wel gekend en maakte mij onzeker. Dat helpt niet bij aantrekken van nieuwe klanten. De klanten die mij vonden hadden dan ook altijd al een link met mij of het ging via via. Daar voelde ik me veilig bij. Ze kwamen nooit tevoorschijn buiten mijn eigen netwerk.

Gebrek aan tijd

In de tijd dat ik gebrek aan geld had, had ik wel alle tijd van de wereld. Na de komst van mijn tweede in 2016 werd juist tijd een belemmerde factor voor mij. Met gebrek aan tijd bedoel ik niet dat ik geen momenten over had voor mezelf. Die waren er echt wel, al waren ze schaars. Om me werkelijk vrij in mijn hoofd te voelen en mijn energie naar mijn hart te brengen moet ik ruimte hebben. En dus is het nodig om het werk dat mij teveel energie kost meer en meer uit te besteden. Ook hierin heb ik stappen gezet. Zo fijn dat dit kan! Alleen als ik energie over heb en daarmee te geven heb, kan ik mensen echt verder helpen.

Ruimte!

Nu kan en mag ik dus in de ruimte stappen waarin ik mag kiezen wie mijn klanten zijn, voor wie ik die magneet wil zijn waar Laura het over heeft. En in die nieuwe ruimte weet ik ook heel goed wat mijn expertise is. Mijn eerdere onzekerheid heeft plaatsgemaakt voor helderheid en zelfverzekerheid.

Expertise 

Mijn expertise is persoonlijke transformatie. Ik help mensen hun ongewenste omstandigheden om te buigen in gewenste en breng ze de kunst van het transformeren bij. 

Wie zijn mijn klanten?

Ik wil heel graag werken met:

  • MANNELIJKE managers en bestuurders in het bedrijfsleven en de politiek;
  • met bewuste VROUWEN.  

Zo leuk dit, dat ik ineens zo goed voel waar het heengaat :-). Weer een stap in de goede richting gezet!

 

If you liked this content, say thanks by sharing it:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *